Kypsä possu

Snellmannin maatiaspossu on maailman suomalaisin possu. Tutustu tarkemmin maatiaispossuumme klikkaamalla tästä linkistä.

Alla muutama maistiainen possuvalikoimastamme.

Porsaan annospotka luulla, ylikypsä

Pitkään matalassa lämpötilassa kypsennetty luullinen annospotka maistuu niin lounaalla kuin illallisellakin. Tarjoiluvalmis lämmitettynä.

   

Hand Rolled Pork Belly

Mureaksi haudutettu porsaan kylkirulla sopii rapeaksi paistettuna à la carte -tarjoiluun tai grillattuna vaikkapa erilaisten leipien ja hampurilaisten väliin. Käytä viipaleina myös esimerkiksi lounastarjoilussa.

VINKKI: Viipaloi kylkirullasta ”lastuja” ja käytä vaihtoehtona pulled porkille. Saat leipien ja hampurilaisten väliin enemmän mehevää lihaisuutta.

 

Porsaan Poskiliha, ylikypsä

Ylikypsä porsaan poskiliha on pehmeän maukasta, helppoa ja kustannustehokasta. Se toimii niin arjessa kuin juhlassakin ja sopii erinomaisesti mm. aasialaisiin ja italialaisiin makuihin.

VINKKI: Kokeile myös friteerattuina ja karamellisoituina kuutioina tai erilaisina höystöinä. 

 

Possun Ribs, Naturell

Mehukkaat possun annosribsit maistuvat sellaisenaan tai haluamallasi kastikkeella glaseerattuna. Voit paahtaa ribsit joko uunissa tai grillissä, jolloin lopputulos on herkullisen rapea.

VINKKI: Tarjoile esim. coleslaw’n, bataattitikkuperunoiden ja paahdettujen vihannesten kera tai mausta ne aasialaisittain.