Tuotteet

Maistuvat tuoteuutuutemme!

Ihan uutta Snellmanin maatiaispossusta - pikkupaisti!

Me Snellmanilla ilahdutaan kovasti, kun löydetään joku uusi, murea osa meidän maatiaispossusta. Meidän Atte on kehittänyt tuotteen parhaaksi mahdolliseksi Pietarsaaressa. Vähärasvaisia, mutta erittäin meheviä pikkupaisteja voi laittaa annokseen kahdesta kolmeen kappaletta. Soveltuu erinomaisesti à la carte –annoksiin.


Snellmanin maistuva naudanpaistileikkele

Perinteiset leikkeleet ovat suomalaisten suosikkeja vuodesta toiseen. Missään Snellmanin tuotteissa ei käytetä natriumglutamaattia ja ne tehdään 100 % suomalaisesta lihasta. Snellmanin naudanpaisti valmistetaan naudan sisä-, ulko- ja kulmapaistista ja se on herkullinen valinta lämminsavustetusta naudanlihasta pitävälle. Tarjoa naudanpaistia aamiaisbuffetissa tai vitriinituotteiden täytteenä.

Snellmanin kylkiviipaleessa on maku kohdillaan

Maatiaispossun kyljessä on rasvaa ja paljon makua. Kylkiviipaleet toimivat erinomaisesti grillattuina, jolloin ne saavat herkullisen rapsakan pinnan. Käytä myös erilaisia kastike- ja pataruokia mehevöittämään.

Snellmanin marmoroitu ulkofilee nyt myös kalvottomana

Kunnon naudan marmorifileessä rasvaa on kertynyt ohuelti ja tasaisesti lihassyiden väliin ja paistaessa se sulaa pois tehden pihveistä erityisen meheviä. Murea marmorifileemme on valmiiksi kalvottomaksi puhdistettu.

Eetvartin uusi, luonnollisempi maku

Vanha tuttu Eetvartti saa nyt uuden luonnollisemman maun, kun päätimme jättää pois sokerin ja glukoosin, jotka ovat meidän mielestä vähän turhia grillimakkarassa. Aidot mausteet, laadukas merisuola ja aidolla leppäsavulla savustaminen varmistavat, että Eetvartissa on rutkasti makua ilman lisättyä sokeriakin. Koneellisesti eroteltua lihaa, kamaraa, natriumglutamaattia tahi lisättyä fosfaattiahan meidän makkaroista et löydä.